Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Spoedgeval

Samen even uit de zorg: creativiteit in het Heidehonk

Mantelzorgers die langdurig zorgen, zeker als dit voor iemand in het eigen huishouden is, vinden het vaak lastig om ontspanning te vinden en los te komen van de zorgsituatie.

Mantelzorgers die langdurig zorgen, zeker als dit voor iemand in het eigen huishouden is, vinden het vaak lastig om ontspanning te vinden en los te komen van de zorgsituatie. Vaak is het niet prettig om degene die je verzorgt alleen te laten. En regelen dat er iemand in huis komt zodat de mantelzorger even weg kan is ook niet altijd even makkelijk.   
Bij ‘Samen even uit de zorg’ kunnen mantelzorgers samen met degene die zij zorg geven ontspannen in een andere omgeving. Driemaal per maand organiseert het steunpunt deze laagdrempelige bijeenkomsten, de eerstvolgende activiteit is gepland op 13 juni as. Tussen 14.00-16.00 uur in het Heidehonk, Noordzeelaan 35, Eindhoven.   

 In het heidehonk staat creativiteit op het programma. Onder het genot van een kopje koffie of thee ben je onder begeleiding creatief bezig.   Deze ‘Samen uit de zorg’ activiteiten zijn gericht op mantelzorgers én hun zorgvrager. De groepsgrootte is beperkt vandaar dat aanmelding noodzakelijk is.     

 Bel voor meer informatie met Steunpunt Mantelzorg Verlicht 088-0031288.   

Of meld je aan via de website van Steunpunt Mantelzorg Verlicht   

Steunpunt Mantelzorg Verlicht Eindhoven: Agenda