Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Spoedgeval

Alle zorgverleners

En samenwerkingspartners

Fysiotherapeut

U kunt bij onze fysiotherapeuten terecht met alle klachten over uw houding en beweging.

Huisarts

Heeft u ons nodig? Dan zijn wij er voor u. Zowel fysiek als digitaal zijn wij dichtbij. U kunt online veel zaken zelf regelen.

Bloedafnamedienst

Momenteel wordt er in de Stroomz centra geen bloed geprikt en/of kan er geen materiaal worden afgegeven. Voor bloedafname verwijzen wij patiënten in Eindhoven naar de website van De Bloedafname. 

Diëtist

Heeft u last van overgewicht, ondergewicht of een chronische ziekte? En is wat u eet heel belangrijk voor uw gezondheid? Bezoek dan een diëtist.

Pedicure

Een pedicure behandelt de voeten. Je kunt er terecht voor het verwijderen van eelt, likdoorns, het op de juiste wijze knippen en frezen van nagels en het oplossen van nagelproblemen.

Podotherapeut

Podotherapeuten behandelen klachten in de voeten, enkels, knieën, heupen en lage rug.

Verloskundige

Bij de verloskundige kunt u terecht voor de begeleiding van uw zwangerschap, echo, bevalling en kraambed. 

WIJEindhoven

Woont u in Eindhoven? En heeft u (tijdelijk) ondersteuning nodig op het gebied van wonen, werken, ontmoeten, opvoeden, vervoer of inkomen? Neem dan contact op met WIJeindhoven.

Service Apotheek Tongelre

Bent u een patiënt bij Stroomz Tongelre? Dan bent u van harte welkom in de Service Apotheek Tongelre.