Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Spoedgeval

Afspraak maken met uw apotheker

Persoonlijk gesprek met uw apotheker.

Heeft u vragen over de werking van een medicijn, specifieke bijwerkingen, of zoekt u advies over mogelijke oplossingen? Twijfelt u over de veiligheid van het combineren van medicijnen? Vraagt u zich af of uw huidige medicatie nog noodzakelijk is, of zoekt u begeleiding bij het afbouwen van medicatie? Wat uw vraag ook is met betrekking tot medicatie, u kunt eenvoudig hieronder uw afspraak met de apotheker regelen.

Op alle onderstaande Stroomz-locaties is het mogelijk om een fysieke, telefonische, of beeldbelafspraak te maken met de apotheker voor een consult. De apotheker is beschikbaar, zelfs in de gezondheidscentra waar geen apotheekbalie aanwezig is.

Klik op de gewenste locatie hieronder om uw afspraak in te plannen en volg de stappen. Na het maken van de afspraak ontvangt u een e-mailbevestiging met een vragenlijst. Wij verzoeken u vriendelijk om deze in te vullen, bij voorkeur uiterlijk 24 uur voorafgaand aan de afspraak.

Stroomz locaties:

Stroomz Sibelius

Stroomz Prinsejagt 

Stroomz De Ring International

Stroomz Orion

Stroomz Stratum

Stroomz Meerhoven

Stroomz Woensel